A-luokan kehystys kuvillesi Turusta

Meillä kaikilla on jotakin, mitä haluaisimme saada esille omalle seinällemme - esimerkiksi lapsen hartaudella tekemä piirros, hääkuva, hieno maalaus, vanha ja harvinainen elokuvajuliste tai vaikkapa uniikkia grafiikkaa. Tuo suosiolla kuvasi ammattitaitoisen kehystyspalvelun raamitettavaksi - et varmasti pety lopputulokseen!

Räätälöity kehystys

Kehystyspalvelun etuna on se, että kuvalle kuin kuvalle - pienelle tai suurelle - pystytään tekemään juuri oikean kokoiset kehykset, jotka ovat samalla myös laadukkaat ja kestävät. Raamit valitaan niin, että ne sopivat juuri kuvan tyyliin ja miellyttävät asiakasta. Liikkeessämme on tarjolla lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja klassisista moderneihin. Valikoimissamme on myös erilaisia lasivaihtoehtoja, joiden heijastavuusasteet vaihtelevat heijastamattomasta hieman heijastavaan.  

Tule käymään tai kysy lisää

Kun kaipaat luotettavaa kehystyspalvelua Turun seudulla, palvelee Kehysaitta Tmi sinua mielellään. Harvassa ovat sellaiset asiat, joita me emme pysty kehystämään. Poikkea siis käymään liikkeessämme tai ota rohkeasti yhteyttä!